Website laten maken

Alles wat je nodig hebt om indruk te maken


Smartphone geschikt

Voor sommige branches is het hebben van een mobiele (responsive) website een noodzaak en voor andere branches juist weer niet. We houden hier rekening mee & zo kunnen we de beste ervaring bieden voor de bezoeker. Uiteindelijk draait het erom dat de bezoekers zolang mogelijk blijven hangen op je website en alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Past zich aan elk apparaat aan

Is je website responsive? Dan past je website zich automatisch aan naar ieder beeldformaat. Bekijk je de website via desktop, mobiel of tablet. Dat maakt niks uit! Op ieder apparaat krijg je een duidelijke website te zien.

Facebook koppelen met je website

Facebook heeft veel voordelen, personen liken je Facebook pagina, deze likes worden automatisch getoond op je website dmv een Facebook koppeling. Ook kunnen bezoekers reviews op je Facebook pagina plaatsen.

Mogelijkheden met Facebook

We koppelen je Facebookpagina aan je website. We zorgen ervoor dat de acties op je Facebookpagina zichtbaar zijn op je website. Daarnaast wordt ook je fotogalerij gekoppeld, hierdoor worden de foto's die je op Facebook plaatst automatisch zichtbaar op je website!

Wij nemen alle zorgen uit handen

Heb je al een website en wil je graag overstappen naar ons? Dat is geen probleem. Wij zullen je begeleiden bij het aanvragen van de verhuizingscode. Zodra we de verhuizingscode hebben ontvangen zullen wij de verdere verhuizing regelen! Zo nemen we alle zorgen uit handen.


Heb je een vraag? Bel onze klantenservice

Ben je geïnteresseerd in het alles-in-1 pakket of is iets nog niet helemaal duidelijk? Wij staan je graag te woord en helpen je zo goed mogelijk met al je vragen. Je kan ons ook WhatsAppen of een e-mail sturen.

7 dagen per week te bereiken

Wil je iemand aan de lijn? Bel dan van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.00 voor al je vragen. Of stel makkelijk en snel je vraag via de mail (info@quickhelp.nl) of WhatsApp (06 - 45 04 84 18), deze beantwoorden wij 7 dagen per week. Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 22.00 en in het weekend van 10.00 - 16.00.

Klantervaringen

Wij vertellen je graag over Quickhelp®. Liever laten we de échte deskundigen aan het woord: onze klanten. Lees hieronder de ervaringen van onze klanten.