Waarom Quickhelp

Wij zijn eigenzinnig. Jong van geest. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Die eigenzinnigheid verbindt ons. We zijn vaak ergens heel erg vóór of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd.

Over de wereld, het bedrijf, de diensten die we aanbieden. We zijn mensen met een mening, een onderbouwde mening. Want we weten wél waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. We gaan op onderzoek uit en komen terug als specialist. We verstoppen ons niet achter meningsloze acteurs, grijnzende modellen, futloze teksten of een saaie website.

Quickhelp gelooft in kennis. In focus en in specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting doen we daarom één ding: websites maken waar we trots op zijn. Inmiddels hebben we door heel Nederland ruim 1000 websites opgeleverd. Een aanpak waarmee we al jaren op rij heel hard groeien.

OPGERICHT
2006

KANTOREN
Amsterdam
Croatia
Antalya

Maak de beste website ter wereld. Jouw website.
Dé totaaloplossing voor iedere branche

Quickhelp heeft voor iedereen wel iets, dus of u nu fotograaf bent, muzikant, eigenaar van een klein bedrijf, ondernemer, bruid of student, wij leveren alle hulpmiddelen die u nodig hebt om een prachtige online aanwezigheid op te bouwen.

Je website moet worden ontworpen door deskundigen die gespecialiseerd zijn in je branche. Onze klanten komen uit heel Nederland. We maken gebruik van de nieuwste technologie en marketingtools om je website een voorsprong te geven op de concurrentie.

We zetten websites om in aantrekkelijke en effectieve marketingplatformen Jouw website heeft de potentie om een krachtige marketingtool te worden. Quickhelp weet hoe het is om websites te ontwerpen die uitblinken in het omzetten van bezoekers naar klanten.