Adverteren in Google

Zichtbaar zijn met je website in Google tegen geringe kosten? Dat kan met Google Adwords. Trek zeer gericht bezoekers naar je website via het adverteren door middel van tekstadvertenties. Dit kan voor zowel je ‘normale’ website als voor je mobiele website.

Quickhelp heeft meerdere Google AdWords gekwalificeerde specialisten in huis die je campagnes voor zoekmachine adverteren kunnen opzetten en beheren.

De focus van zoekmachine adverteren ligt bij Quickhelp niet op de aantallen bezoekers of op de kosten per bezoeker, maar op de kosten per conversie. Tevens behoren Google AdWords-campagnes ter vergroting van je merkbekendheid tot de mogelijkheden. In gezamenlijk overleg bepalen wij de doelstellingen van de advertentiecampagnes, waarna de consultants van Quickhelp je adviseren over de te volgen strategie, budgetten en zoekwoorden. Door gebruik te maken van webstatistieken, door jarenlange ervaring en door het optimaliseren van advertentieteksten, landingspagina’s en zoekwoorden halen de Adwords consultants van Quickhelp het optimale rendement uit je Google Adwords campagne.

Wil je meer weten over Google AdWords in het algemeen? Neem contact op met het team van Quickhelp via info@quickhelp.nl.