Quickhelp Blog

februari 13, 2016

Uitstraling is alles!

Het belang van de kwaliteit van de foto’s en video’s op uw website In deze dag en tijd, kunt u uw online producten en diensten worden geraadpleegd op elk gewenst moment – dag of nacht,... Lees meer »
februari 10, 2016

Facebook – Taxi marketing tips

Facebook wordt steeds een waardevolle taxi zoekmachine – hier zijn 5 tips voor uw taxi marketing team om uw taxi site op de top te houden. Eerder schreven we over sociale media als een van... Lees meer »
februari 7, 2016

Het belang zoekmachinevriendelijke taxi teksten

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, maar taxi inhoud een belangrijke rol in de taxi seo en het conversieproces in de taxi website design speelt. Taxi website design kan potentiële toeschouwers, maar grote en originele... Lees meer »
februari 4, 2016

7 tekenen dat uw taxi website toe is aan een nieuw design

We weten allemaal dat het hebben van een sterke online aanwezigheid is niet langer facultatief. Wat we soms moeite nog te begrijpen is websites zijn een investering in het toekomstige succes van uw bedrijf, en... Lees meer »
februari 1, 2016

Taxi webdesign: vijf belangrijke elementen

Er zijn veel factoren te overwegen in uw taxi web design. Het moet niet alleen een aantrekkelijk en verleidelijk design, maar moet ook een naadloze pad naar conversie en eenvoudige functionaliteit. Al deze elementen samen... Lees meer »
januari 29, 2016

7 redenen dat uw taxi website een responsive webdesign nodig heeft

In 2014, mobiele apparaten nam traditionele desktop computers als het belangrijkste middel van de toegang tot Internet. Volgens eMarketer, het aantal smartphone-gebruikers wereldwijd zal overtreffen 2 miljard in 2016, en zal dicht bij het raken... Lees meer »
januari 26, 2016

Hoe plaats je je taxibedrijf op de markt & maak je reclame

Als je hoopt succesvol bij het starten van een taxibedrijf te zijn, moet je weten hoe de markt en het bevorderen van een taxibedrijf. Er zijn een aantal verschillende dingen te denken over taxi business... Lees meer »
januari 23, 2016

3 must haves van een modern restaurant webdesign

Het “internet der dingen” is veranderd bijna elk aspect van ons leven, en hoe we de markt ons bedrijf is geen uitzondering. Als een restaurant een goed ontworpen website heeft, kan het niet concurreren in... Lees meer »
januari 20, 2016

Een restaurant website bouwt een merk dat nieuwe opdrachtgevers aantrekt

Wikipedia definieert een merk als de “naam, term, ontwerp, symbool, of enige andere eigenschap die het product een verkoper’s onderscheiden van die van andere verkopers identificeert.” In het restaurant bedrijf, uw merk is de som... Lees meer »
januari 17, 2016

5 tips om uw restaurant social media marketing strategie te verbeteren

Verbinding maken met de patroonheilige en potentiële gasten via sociale media is de tweede belangrijkste en meest effectieve digitale marketing techniek die u kunt gebruiken om uw bedrijf te verhogen. Als u na onze blog... Lees meer »