Facebook – Taxi marketing tips

Facebook wordt steeds een waardevolle taxi zoekmachine – hier zijn 5 tips voor uw taxi marketing team om uw taxi site op de top te houden.

Eerder schreven we over sociale media als een van de nieuwe locaties van taxi marketing en nu gaan we om uit te breiden op dat article.facebook, de social media gigant zelfs concurreren met Google in termen van een waardevolle zoekmachine bij het zoeken naar een taxi. Om taxis relevant blijven, is het van belang aanwezig op facebook hebben. Hier zijn 5 manieren om de betrokkenheid te verhogen op uw Facebook-pagina.

Plaats een evenement

Evenals het bijwerken van de facebook pagina met post-event foto’s en video’s, de sociale media netwerk is een goed platform te bevorderen evenementen worden gehouden in de taxi. U kunt de resultaten van Facebook campagnes door middel van een code die mensen kunnen citeren als ze rsvp voor een evenement of voer wanneer ze kaartjes kopen. Het geeft je een beter idee van wat de taxi marketing tools zijn meer succes dan anderen te geven.

Upload video’s en afbeeldingen

Een goede manier om uw Facebook-pagina fris en interessant te houden is om video’s en afbeeldingen te plaatsen. Deze beelden kunnen van uw producten en diensten, nieuwe taxi ruimten en foto’s genomen op de taxi evenementen. Uw taxi marketing team kan ook de gebruiker aan te moedigen generated content, zoals afbeeldingen en video’s geüpload door mensen die hebben verbleven in uw taxi. Het is ook een goede manier om niet alleen een gezicht, maar een persoonlijkheid om uw merk te zetten.

Voer een competitie

Competities zijn een andere fantastische manier om de interactie op facebook te moedigen. Ze kunnen worden gebruikt in dual wegen; kun je een wedstrijd op uw Facebook-pagina om nieuwe mensen te ‘like’ van uw account aan te moedigen te maken en u kunt ook draaien wedstrijden voor bestaande gebruikers om hen te belonen voor zijn fans van uw pagina. Een grote stimulans om mensen te stimuleren om te communiceren op uw Facebook-pagina is exclusieve facebook alleen speciale aanbiedingen te maken.

Bieden speciale aanbiedingen en promoties

Een groot deel van de taxi marketing is het verstrekken van speciale arrangementen en seizoensgebonden aanbiedingen taxi bezettingsgraad te verhogen. U kunt de blootstelling voor deze aanbiedingen te verhogen door ze te plaatsen op uw Facebook-pagina. Zoals voornoemd, een grote stimulans om mensen aan te moedigen om ‘als’ uw pagina om exclusieve aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor de fans van uw pagina en een ideale manier om het succes van Facebook alleen campagnes te creëren.

Bericht polls

Facebook is ook zeer geschikt voor marketing onderzoek en de real-time participatie. Een goede manier om feedback te vergaren van Facebook fans is om polls plaatsen of vragen om feedback. U kunt een poll vragen om feedback over nieuwe diensten van de taxi is het verstrekken van te maken, evalueren van het succes van een evenement gehouden op de taxi of vraag om adviezen over het niveau van klantenservice, nieuwe diensten of gebeurtenissen die moeten worden gehouden op de taxi.

500+ miljoen leden besteden meer dan 700 miljard minuten per maand op facebook dus het is zeker een kracht om rekening mee te houden. Niet alleen internet marketing teams moeten verleidelijke taxi websites te ontwikkelen, moeten ze ook na te denken over het creëren van sociale media platforms zoals Facebook. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over taxi marketing en hoe we kunnen helpen uw bedrijf het ontwikkelen van een social media aanwezigheid en het verhogen van uw taxi boekingen.

Bron: http://www.hotelmarketingworks.com/facebook-hotel-marketing-tips/