3 must haves van een modern restaurant webdesign

Het “internet der dingen” is veranderd bijna elk aspect van ons leven, en hoe we de markt ons bedrijf is geen uitzondering. Als een restaurant een goed ontworpen website heeft, kan het niet concurreren in de huidige digitale economie.

Restaurant patroons willen het gemak van toegang, communicatie en sociale interactie die technologie biedt, en ze vertrouwen op het internet om lokale bedrijven te vinden om te betuttelen. De website van een restaurant moeten worden ontworpen om het makkelijk maken voor vaste klanten en potentiële klanten te communiceren met hun bedrijf. Hieronder zijn mijn 3 absolute must-haves voor het beste restaurant websites.

Ziet er prachtig op mobiele

Volgens de Wall Street Journal artikel las ik, 81% van de klanten die een mobiel apparaat te zoeken naar een restaurant. Als acht van de tien mensen gebruik van mobiele technologie (laptop, smartphone, tablet, wearables) naar een plek om te eten, is het cruciaal dat een restaurant de site ziet er net zo goed op mobiele als op een gewone computer.

Maatschappelijk verbonden

Social media marketing moet in het marketingplan van elk restaurant, en niet alleen omdat het een goedkope manier om een ​​restaurant op de markt. Klanten willen verbinden met hun favoriete restaurants, en ze maken de verbinding door middel van sociale media.

Een goed ontworpen restaurant website moet goed worden geïntegreerd met social media pagina’s van het restaurant. WebDiner social media-integratie stelt klanten in staat om te communiceren met een restaurants social media pagina, zonder dat de klant verlaat de website! Dit is belangrijk omdat we willen dat bezoekers van de site op de website om te blijven zo lang mogelijk om Google gelukkig te maken

WOW! Factor

Als ik zeg dat ik wil een WOW-factor, ik heb het niet over flashy HD video, die automatisch wordt uitgevoerd wanneer u op de website. Ik heb het restaurant websites gezien met dit soort video op hun homepage, en persoonlijk denk ik dat het storend, en het maakt de site moeilijk te gebruiken op een mobiel apparaat. IMO, patroons willen om foto’s van je eten te zien, doorzoek uw menu, kaart uw locatie, en deel uw website met hun netwerk. Trouwens, die de tijd heeft als er al die verbazingwekkende kat video’s op YouTube?

Mooi, functioneel, praktisch; al deze beschrijven uitzonderlijke restaurant webdesign. Ik denk graag dat WebDiner geeft elk ontwerp wat ik graag de WOW-factor noemen.

Winnende woorden

Elk restaurant website moet een winnende beschrijving van wat een patroon zal ervaren wanneer ze in de bakstenen en mortel restaurant. Een romantisch visrestaurant aan het strand zal duidelijk verschillende termen worden omschreven dan men zou gebruiken voor de lokale pub-restaurant.
Klant reacties die enthousiast over het eten, service, sfeer, en, enz. Moeten worden gebruikt om bezoekers van de site hoeveel uw patroons hou je eetcafe te tonen!

Uitstekende beelden

Foto’s zijn meer dan duizend aandelen waard! Verleidelijke foto’s van het restaurant eten; sfeer en glimlachend medewerkers zijn allemaal uitstekende keuzes.

Web tovenarij

Fantastische restaurant webdesign is niet echt magisch, maar het vereist een zekere mate van creatief ontwerp en engineering tovenarij Web design moet een combinatie van eenvoudig te navigeren en opvallende afbeeldingen die zijn gebouwd op een stabiele, veilige technologie-platform te gebruiken.

Bron: http://webdiner.com/blog/3-must-haves-of-modern-restaurant-web-design/