Een restaurant website bouwt een merk dat nieuwe opdrachtgevers aantrekt

Wikipedia definieert een merk als de “naam, term, ontwerp, symbool, of enige andere eigenschap die het product een verkoper’s onderscheiden van die van andere verkopers identificeert.” In het restaurant bedrijf, uw merk is de som van de ervaring die u uw gasten uit het moment dat ze voor het eerst contact met u op.

Eerste contact

In mobiele vandaag, internet aangedreven wereld acht van de tien potentiële patron eerste interactie met een restaurant is online via de website van het restaurant. Elke eetcafe dat wenst te gedijen moet een website die prachtig aansluit bij hun merk en lokt klanten om hun bakstenen en mortel locatie te bezoeken.

Laten zien wat je hebt

Wanneer een potentiële gasten bezoeken de website van een restaurant moeten ze onmiddellijk een gevoel van de ervaring-de eetgelegenheden merk- zullen zij bij hun bezoek aan de fysieke locatie. Overheerlijk foto’s van het eten, lachend personeel en een geweldige inrichting zal een bezoeker van de site de verbeelding vonk en een verlangen om te stoppen en genieten van het tarief.

Het is niet “trendy” het is een goede zaak

Het aantal internetgebruikers in de VS is gegroeid met 7% dit jaar alleen. Het hebben van een website is niet langer “cutting edge” of “trendy”, het is nu een essentieel onderdeel van een succesvol bedrijf. Restaurants die geen website hebben vindt het moeilijker om te concurreren in onze steeds digitale economie.

De bodemlijn

Een goed ontworpen website is de belangrijkste en meest kosteneffectieve marketing tool die je kunt hebben voor uw restaurant. Niet alleen zal je verbinden met meer mensen in uw lokale gemeenschap via de website van uw restaurant, maar je zal ook het aantrekken van zakelijke en vakantie reizigers die je niet zou kunnen vinden op een andere manier.

Een schitterend restaurant webdesign zullen meer klanten te trekken naar uw restaurant, en meer opdrachtgevers gelijk aan meer inkomsten toegevoegd aan uw bottom line!

Bron: http://webdiner.com/blog/a-restaurant-website-builds-a-brand-that-attracts-new-patrons/